Søg
 • Jacob Karlshøj Døring

Accounting Manager (GAC Danmark i Esbjerg)

GAC Danmark i Esbjerg søger en lokal Accounting Manager med reference til den danske landedirektør i en rolle med bredt ansvar og stor mulighed for at påvirke eget jobindhold. Her er fokus på høj kvalitet i leverancer og arbejdsmetoder.

Vi du være en del af en verdensledende serviceleverandør i shippingbranchen med nordiske rødder helt tilbage til starten i 1956? Så bliver du her en del af en organisation med 9.000 medarbejdere globalt med 300 kontorer verden over.


Rollen

Til en nyoprettet stilling søger vi at bringe den danske regnskabsfunktion her til landet fra et servicecenter i Norge, hvorfra der fortsat kan gøres brug af gode, effektive systemer og løsninger efter behov.


Her får du muligheden for at skabe dine egne processer og rutiner med udgangspunkt i den danske forretning. Således bliver du en højt skattet og vigtig medarbejder for den danske organisation og ledelse.


En person med højt ansvarsniveau

Da rollen her er central for virksomheden, bliver din erfaring og dine kompetencer bragt i spil fra første dag.


Du kommer til at arbejde direkte med den danske ledelse i vores del af koncernen, hvor vi årligt omsætter for ca. 65 mio. DKK, og hvor vi er i en positiv udvikling. I reference til den danske landechef bliver du vores person på økonomiområdet.


Helt specifikt er dine ansvarsområder:

 1. Likviditetsstyring

 2. Oparbejde og udbygge langvarige, positive relationer med koncernen, ledelsesniveauet, leverandører, kunder og vores bankrelation

 3. Sikre smidighed i processen fra ordremodtagelse til endelig fakturering

 4. Månedsrapportering og årsrapportering til ledelse og koncern

 5. Deltage i den årlige budgetproces som naturligt bindedel

 6. Varetage den årlige revisionsproces, hvor vores revisor opstiller regnskabet

 7. Daglige bogføringsopgaver med fuld og effektiv udnyttelse af globale systemer

 8. Fakturering


Er rollen her for dig?

Rollen er helt tydeligt relevant for dig, der trives med at tage stort ansvar for egne opgaver. En person der naturligt skaber sammenhængskraft på tværs af virksomheden og som trives godt med afvekslende opgaver; store som små.


Hos dig håber vi at finde:

 • Åbenbare og positive personlige egenskaber

 • En effektiv problemløser, der med en rolig tilgang får løst opgaverne skridt for skridt

 • Vi arbejder alle med en operationel tilgang til opgaverne, og det er vigtigt at du trives i den jordnære tilgang til vores ansvarsområder

 • En person der naturligt ser forbedringsmuligheder, og søger at skabe smidighed i processer for alle parter

 • Vi interagerer ganske meget, både mundtligt og skriftligt, med vores kunder og leverandører, på dansk og engelsk, så det skal ligge naturligt for dig

 • Af person er du struktureret, hjælpsom, service orienteret og naturligt positivt motiveret


Her får du mulighed for at gøre brug af din betydelige erfaring i et miljø, hvor vi hjælper og støtter hinanden, og hvor dine evner for os vil være unikke at få ombord.


Kontakt os i dag

Kontakt Jacob Døring fra rekrutteringsbureauet Rosted & Partners på tlf. 5222 1962 eller jacob@rostedpartners.dk for yderligere information omkring stillingen og virksomheden.GAC Denmark is the country’s leading provider of integrated shipping, logistics and marine services - alongside, at your service, wherever you go in Denmark.


In January 2012, GAC Group acquired the shipping subsidiaries of the Lehmann Nordic Group, one of Scandinavia’s oldest and most reputable names in transportation, to form GAC Denmark A/S. Offering unrivalled expertise in the cruise and offshore sectors, we provide a uniquely customisable range of integrated shipping and logistics services for an extensive portfolio of clients throughout the country, in the energy, cruise, dry & liquid bulk, liner and military sectors.


Read more here.

22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Financial Reporting Manager (Ascendis Pharma)

Ascendis Pharma in Hellerup is looking to hire a Financial Reporting Manager to join our Global Finance team, with direct reference to our Senior Director, Group Accounting and Reporting. This is an o