top of page
Søg
 • Forfatters billedeJacob Karlshøj Døring

Finance Business Partner (GlobalConnect)

Vi søger en proaktiv og selvstændig Finance Business Partner til vores team i København. Et talent, der helt naturligt tager stort ansvar, skaber overblik og indsigt.


Som Finance Business Partner hos GlobalConnect bliver du en del af Business Finance teamet på hovedkontoret ved vores nye kontorer på CPH Highline.


Du bliver en del af en større Business Finance funktion, hvor der er rig mulighed for at sparre med dine kollegaer, udvikle dig inden for dit område, og være med på en spændende og interessant vækstrejse.


Rolle og ansvar


Dine ansvarsområder indebærer:

 • Business Partnering for Head of Outsourcing

 • Daglig, finansiel sparringspartner for områdeledelsen på finansiel og kommerciel indsigt i forretningen

 • Aktiv deltager i periodiske, interne forretningsmøder

 • Bidragsyder ved rolling forecast-processen

 • Stærk analysekapacitet og udvikling af rette KPI’er

 • Ad hoc business support for forretningsledelsen


Succeskriterier i stillingen


Det er centralt at du oparbejder en dybdegående forståelse af P&L for forretningsområdet Outsourcing, og arbejder med en høj grad af ansvarlighed i dine leverancer, der skaber tillid til dit ansvarsområde.


Forretningsområdet Outsourcing bliver omdrejningspunkt for din hverdag, og du formår at indtage de rammer og gøre det til dit eget. Du er således en aktiv medspiller i business finance teamet og for ledelsen af forretningsområderne som sådan. Interaktion med forretningen vægter således stort i din hverdag.


Du deltager aktivt i det, vi kalder outlook-møder, hvor vi kigger fremad for forretningsområderne på basis af dyb, forretningsmæssig indsigt. Du oparbejder dermed tætte relationer med dine nære stakeholders.


Vores ønsker til dig


Helt konkret, så søger vi dig, der formår at skabe forretningsmæssig indsigt gennem partnerskab med forretningen.


Du er forretningsledelsens tillidsfulde samarbejdspartner, og du ikke bare skaber, men du kommunikerer overblik og indsigt. Således bliver dine analyser altid fulgt op med konkrete, kommunikerede anbefalinger.


Du er formentlig kendetegnet ved:

 • Du besidder stor forretningsmæssig forståelse, herunder hvad der driver værdi i forretningen

 • Du har en stærk analysekapacitet, og formår at kommunikere dit bidrag

 • God forståelse for elementerne i en kontraktforretning som GlobalConnect.

 • Sætter en ære i et professionelt stykke arbejde af ordentlig kvalitet.Du er mere et talent med stort potentiale end færdig med at udvikle dig.


Vi håber at du ser dig selv i en virksomhed på vej frem og i en positiv udvikling. Vi søger dig, der har analytisk kapacitet, som falder nemt ind i tillidsfulde relationer og som værdsætter fremdrift.


Ved interesse i stillingen

Kontakt Rosted & Partners for nærmere indblik i stillingen på jacob@rostedpartners.dk eller tlf. 5222 1962.
 

Om GlobalConnect


GlobalConnect er den førende leverandør af fiberbaseret datakommunikation og datacentre i Nordeuropa. Vores mission er enkel: Vi gør visioner til virkelighed ved at styrke samfundet gennem gode forbindelser.


Vores 84.500 kilometer fibernetværk og 27.000 m2 sikre datacentre er udgangspunktet for det næste skridt på vores kunders digitale rejse. Derudover får kunderne adgang til markedsledende løsninger inden for netværk, IT-sikkerhed, IT-outsourcing og datakommunikation.


I dag er vi mere end 1.600 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Sammen genererer vi en omsætning på mere end 600 millioner Euro ved at levere løsninger til alle typer og størrelser af private og offentlige virksomheder.


Du kan læse mere om os her: www.globalconnect.dk/om-os

360 visninger0 kommentarer
bottom of page