Søg
 • Jacob Karlshøj Døring

Group Financial Controller (Columbus)

Bliv del af en dynamisk og fagligt udviklende Group Finance funktion


Som Group Financial Controller hos børsnoterede Columbus bliver du en del af et velfungerende Group Finance team med reference til Head of Group Finance på hovedkontoret i Ballerup.


Har du erfaring med koncernregnskab fra en gruppefunktion eller som revisor for små eller større koncerner, og er du interesseret i at arbejde med finansiel rapportering hos en børsnoteret virksomhed, så er Columbus klar til at byde dig velkommen til et stærkt team med gode karrieremuligheder.


I teamet ser vi på dine styrker og matcher dig med de opgaver, der interesserer dig og udvikler dig. I øjeblikket har vi behov for at tilføre kompetencer til rapportering og procesoptimering, og vi kan på den baggrund sammensætte opgaverne ud fra der, hvor du trives og udvikler dig bedst.


Rolle og ansvar


Dine ansvarsområder indebærer:

 • Månedsrapportering til ledelsen på koncernniveau

 • Analyse af regnskabstallene på overordnet koncernniveau

 • Håndtere komplekse regnskabsmæssige problemstillinger

 • Procesoptimering på tværs af group finance-opgaver og ansvarsområder

 • Deltage i udarbejdelse af årsrapport og kvartalsregnskab for koncernen

 • Dialog med forretningen og de enkelte lande for indblik i tallene

 • Tæt sparringspartner for dine kollegaer i Group Finance, og Group CFO


Succeskriterier i stillingen


Vi lykkes, når vi formår at levere rapportering til ledelsen, hvor vi forstår og kan forklare tallene. Hvor vi ved hvorfor tingene udvikler sig som de gør, og hvor vi skaber indblik og indsigt i de mest væsentlige hændelser.


Du er en proaktiv medspiller i Group Finance og formår at skabe succeser for både dig selv, teamet og øvrige stakeholdere. Vi er en succes, når vi proaktivt kommer ét skridt foran problemstillingerne. Ikke kun ved at arbejde hurtige, men ved at tænke og agere langsigtet med en høj grad af samarbejde.


Vores ønsker til dig


Du er formentlig kendetegnet ved:

 • Højt kompetenceniveau på regnskab og rapportering, men med fortsat stort udviklingspotentiale

 • Sætter en ære i et professionelt stykke arbejde af ordentlig kvalitet

 • Evner at se og udfordre tingene fra flere vinkler

 • Særdeles stærke analytiske evner

 • En forståelse af den type virksomhed og kompleksitet, som Columbus repræsenterer

 • Finder arbejdsglæde i høj kvalitet indenfor et område, som du er med til at definere og udvikle

Vi håber du ser dig selv i en virksomhed på vej frem og i en positiv, løbende udvikling. Vi søger dig, der har en proaktiv og samarbejdsfokuseret tilgang, som falder nemt ind i tillidbaserede relationer og som værdsætter fremdrift.


Ved interesse i stillingen

Kontakt Rosted & Partners for nærmere indblik i stillingen på jacob@rostedpartners.dk eller tlf. 5222 1962.
 

Om Columbus


Vi, Columbus, er et lokalt og globalt konsulenthus, der hjælper kunder med at transformere deres digitale forretning. Men vi er også meget mere end dét.


Med vores nye strategi, ’Focus23’, er vores mål at positionere os som de større kunders foretrukne digitale rådgiver med fokus på øget kundeværdi og en forenklet driftsmodel, som frigør det fulde vækstpotentiale, både lokalt og globalt.


Vi har et godt udgangspunkt! – De sidste par år har vi etableret en stærk markedsposition og tilbudt end-to-end digitale løsninger i en stor portefølje af produkter samt forbedret vores kunde loyalitets program og opnået en stærk finansiel position.

147 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Are you passionate about growing people, bringing purpose, and creating a thriving working environment? And do you believe that going green is something to care about? Then join us and make an impact

Frida Forsikring søger regnskabschef med fagligt ansvar for regnskabsfunktionen, i direkte reference til CFO'en, som har forsikringsbaggrund. Brancheerfaring er derfor ikke vigtig. Du vil blive en del