Søg
 • Jacob Karlshøj Døring

Sales Controller (GlobalConnect)

Vi søger en proaktiv, struktureret og selvstændig Sales Controller til vores team i København. Et talent, der ser muligheder, skaber overblik og indsigt.


Som Sales Controller hos GlobalConnect bliver du en del af Business Finance teamet på hovedkontoret ved vores nye kontorer på CPH Highline.


Du bliver en del af en større Business Finance funktion, hvor der er rig mulighed for at sparre med dine kollegaer, udvikle dig inden for dit område, og være med på en spændende og interessant vækstrejse.


Rolle og ansvar


Dine ansvarsområder indebærer:

 • Controlling af nysalg og mersalg hos eksisterende kunder.

 • Input til budget på forventet nysalg og mersalg, på baggrund af koordinering med forretningen.

 • Bidragsyder ved rolling forecast-processen i form af indblik i baseline på vores kommende salg.

 • Overvåge at alle leverancer til vores kunder bliver faktureret, herunder udvikling af gode processer for at sikre det sker nemt og effektivt.

 • Inkorporere en funnel-tankegang, hvor kommende salg deles op i konkrete faser.

 • Ad hoc salgsanalyser som integreret del af business finance teamet på tværgående opgaver.


Succeskriterier i stillingen


Det er centralt at du arbejder med en høj grad af ansvarlighed i dine leverancer, og skaber tillid til dit ansvarsområde.


Dine opgaver er tydeligt orienteret omkring salgsområdet, og du formår at indtage de rammer og gøre det til dit eget. Du er således en aktiv medspiller i business finance teamet og med interaktion med forretningen.


Dit ansvar er at skabe overblik over fremtidigt salg gennem tæt dialog med forretningen og stakeholders, herunder indblik i hvor langt det enkelte kundeforhold er frem mod endeligt salg.


Vores ønsker til dig


Helt konkret, så søger vi dig, der formår at skabe forretningsmæssig indsigt gennem økonomisk analyse. Du er vores forretningsanalytiker, og du skaber overblik og indsigt. Således bliver dine analyser altid fulgt op med konkrete observationer.


Du er formentlig kendetegnet ved:

 • Du er mere et talent med stort potentiale end færdig med at udvikle dig.

 • Erfaring med controlling af salg og dækningsbidrag.

 • God forståelse for elementerne i en kontraktforretning som GlobalConnect.

 • Sætter en ære i et professionelt stykke arbejde af ordentlig kvalitet.

 • Kan skabe overblik på toppen af mange enkeltkunder, og evner at forstå flowet fra første kundekontakt til leverance, og til endelig fakturering af salget.

 • Stærke analytiske evner.


Vi håber at du ser dig selv i en virksomhed på vej frem og i en positiv udvikling. Vi søger dig, der har analytisk kapacitet, som falder nemt ind i tillidsfulde relationer og som værdsætter fremdrift.


Ved interesse i stillingen

Kontakt Rosted & Partners for nærmere indblik i stillingen på jacob@rostedpartners.dk eller tlf. 5222 1962.
Om GlobalConnect


GlobalConnect er den førende leverandør af fiberbaseret datakommunikation og datacentre i Nordeuropa. Vores mission er enkel: Vi gør visioner til virkelighed ved at styrke samfundet gennem gode forbindelser.


Vores 84.500 kilometer fibernetværk og 27.000 m2 sikre datacentre er udgangspunktet for det næste skridt på vores kunders digitale rejse. Derudover får kunderne adgang til markedsledende løsninger inden for netværk, IT-sikkerhed, IT-outsourcing og datakommunikation.


I dag er vi mere end 1.600 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Sammen genererer vi en omsætning på mere end 500 millioner Euro ved at levere løsninger til alle typer og størrelser af private og offentlige virksomheder.


Du kan læse mere om os her: www.globalconnect.dk/om-os

13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Finance Business Partner (GlobalConnect)

Vi søger en proaktiv og selvstændig Finance Business Partner til vores team i København. Et talent, der helt naturligt tager stort ansvar, skaber overblik og indsigt. Som Finance Business Partner hos

Group Financial Controller (Columbus)

Bliv del af en dynamisk og fagligt udviklende Group Finance funktion Som Group Financial Controller hos børsnoterede Columbus bliver du en del af et velfungerende Group Finance team med reference til

Finance Operations Director - P2P (Ascendis Pharma)

Ascendis Pharma in Hellerup is looking to hire a Finance Operations Director to join our Global Finance Operations team, with direct reference to our Vice President, Finance Operations. This is an exc